{gallery}phocagallery/ostatni,width=270,single=95letSokola.jpg,salign=left,connect=sige{/gallery} 

Již 95 let? Tak to musíme tedy lidem nějak připomenout. To byla slova na schůzi výboru TJ Sokol Hukvaldy někdy v červenci.  Slovo dalo slovo a pozvali jsme lidi na zábavný den, ať si s námi připomenou tuto událost. Odpolední program byl vyplněn tzv. sranda soutěžemi týmů.

7 soutěžních týmů bylo složeno členy všech 4 složek Sokola, další 3 týmy byly složeny z řad obecního úřadu, školy a chalupářů. Cílem akce bylo sportem se pobavit, zasoutěžit si v bláznivých soutěžích, přilákat děti k pohybu a malování. Celou akci vkusně moderoval Petr Laník, vše zdokumentovaly televize Polar a Sněženka. Vyvrcholením zábavného odpoledne bylo předání plaket jako poděkování za dlouholetou práci v Sokole bývalým členům, kteří se podíleli na vedení Sokola na Hukvaldech. Za Sokoly jsme poděkovali těmto lidem: Dáši Blahutové, Pavle Brunclíkové, Františku Hrčkovi, Tomáši Elblovi, Aloisi Rožnovskému, Petru Vondrovi, Františku Sobotíkovi.
Večerní program byl ve znamení společenské zábavy v sále základní školy s živou hudbou TNT.
Děkuji vedení obce za ceny pro družstva, všem sponzorům a lidem, kteří se podíleli na organizaci této zdařilé akce.

                                                                                    Slávek  Koval
                                                                         předseda TJ Sokol Hukvaldy

 

Sokolské hry

V sobotu 27.9.2014 Sokol slavil 95 let. Bylo tam 8 soutěží: slalom s balónem, házení s vajíčkem, tenis, kopání do branek, kámen-nůžky-papír, skákání v pytli, dřevěné lyže a puzzle. Děti si tam mohly pokreslit trička a vyrobit a nabarvit figurky.
Já jsem byla v týmu ASPV s mojí mamkou. Nejvíc se mi líbila soutěž házení s vajíčkem. Hodily jsme 15 metrů se syrovým vajíčkem. Sport mám ráda a těším se na příště. Vyhráli jsme krásný pohár za 1. místo. Moc se mi tam líbilo.

                                                                       Marta Kučová 10 let

{joomplucat:108 limit=9|columns=3|ordering=random}

Celá fotogalerie